• Registracija|Prijava

DIGITEH DOO

DIGITEH d.o.o. je osnovan 2003. godine sa sjedištem u Banja Luci.

Prve korake smo napravili kao distributeri Brother-a. Prateći tehnologiju i zahtjeve naših kupaca vremenom smo proširivali našu ponudu i asortiman, tražeći za kupca ono najbolje.

We are distributors of:


Pored ovih brendova, radimo i potrošni materijal za:


U ponudi imamo veliki asortiman zamjenskog potrošnog materijala. To su: NIPPON (filmovi) – zamjena za Panasonic, INTEGRAL toneri - zamjenski toneri za Canon, prizvodnja Njemačka, kao i veliki asortiman ORINK tonera – zamjenski za HP, Panasonic, Lexmark, Canon, Samsung, Xerox, Minolta.

Imamo veliko poslovno iskustvo i tradiciju u obavljanju usluga servisiranja i popravke fotokopir aparata, printera, fax aparata, računara, računarske i biro opreme, te nabavku potrošnog materijala za iste.

ZAŠTO DIGITEH?

Naš tim se sastoji od iskusnog osoblja koji su zaposleni u firmi preko 10 godina gotovo od njenog osnivanja 2003. godine, što nam obezbjeđuje stručnost i povjerenje kod naših partnera. Vjerujemo da smo postali snažan partner i da smo unaprijedili svoju poziciju sa vodećim međunarodnim proizvođačima IT periferije kao što su: Brother, Toshiba, Xerox, Boewe te drugi. Mi distribuiramo širok spektar IT periferije: printera, kopira, multifunkcijskih uređaja, faksova, P-touch, uređaja za izradu pečata, printera za obilježavanje te potrošnog materijala kako originalnog tako i zamjenskog.

NAŠA MISIJA

Misija nam je da pružimo maksimalnu podršku našim partnerima te im omogućimo proizvode sa kojima će biti konkurentni na tržištu.

NAŠA VIZIJA

Vizija nam je da budemo lider u distribuciji potrošnog materijala i računarske periferije na tržištu BiH.

PRINCIPI PO KOJIMA POSLUJEMO

Povjerenje i poštovanje među saradnicima i prema partnerima, osnova su svakog kvalitetnog poslovnog odnosa. Za ostvarenje naše vizije jednako su važni svaki partner kao i svijest o tome da se naši saradnici i partneri mogu osloniti na nas te smo zbog toga odlučni u njegovanju i poticanju odnosa uzajamnog povjerenja i poštovanja. Ispunjavamo svoja obećanja, kako prema saradnicima tako i prema našim partnerima. Izvršavamo preuzete obveze te dovršavamo svoj posao do kraja, ne očekujući da ga neko drugi obavi umjesto nas, uočavajući i rješavajući i one probleme za koje smatramo da ih je potrebno riješiti, bez potrebe da nas se upozorava.

Svako od nas odgovoran je za sebe i svoj posao, ali i za uspjeh i dobrobit firme u cijelosti – dajući svoj maksimalni doprinos u poslu pronalazimo najbolja ostvariva rješenja na zadovoljstvo svih uključenih strana. Ponašamo se proaktivno što podrazumijeva preduzetnost i inicijativu, kao i spremnost preuzimanja rizika. Važno je razmišljati uvijek nekoliko koraka unaprijed kako bismo predvidjeli potrebe naših partnera i na njih unaprijed reagovali.

Kako je vrijeme jedini resurs koji se ne može obnavljati, kao mjerilo uspjeha smatra se ukupno vrijeme reakcije – od informacije, preko odluke, do konačnog rezultata. U našem kolektivu je najvažniji osjećaj zajedništva i kolegijalnosti, te se vodimo parolom „Svi za jednog – jedan za sve“. To se posebno odnosi na pružanje stručne pomoći, savjeta, razmjenu iskustava i otvoreni protok informacija. Doprinos saradnika prepoznajemo i podržavamo, a uspjeh zajednički slavimo. U održavanju radnog elana vodimo se željom za uspjehom i postignućima, a podržavamo iskrene i pozitivne, kolegijalne odnose, odobravamo ih, gradimo i u njima učestvujemo.

Najvrjedniji resurs DIGITEH-a su ljudi koji u sebi nose različita iskustva, znanja, vještine, ideje i želje. To bogatstvo je osnova na kojoj gradimo vlastiti uspjeh i rast.