• Registracija|Prijava

Reklamacije

Ukoliko ste nezadovoljni s kupljenim proizvodom, kontaktirajte nas, i mi ćemo se potruditi da Vašu žalbu riješimo u najkraćem mogućem roku.

Ako ustanovite, prilikom prve upotrebe (unutar 7 dana od prijema), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan, ili ne odgovara navedenim tehničkim specifikacijama koje su istaknute na samom uređaju, ambalaži ili u pratećoj dokumentaciji koja je priložena uz uređaj, molimo vas da nas kontaktirate i obezbijedite nam sljedeće informacije:

  • 1. Ime i prezime
  • 2. Naziv uređaja i serijski broj uređaja,
  • 3. Opis reklamacije.

Podatke možete dostaviti, putem telefona 051 456 090, ili putem email adrese kontakt@digiteh.com

Nakon što zaprimimo informaciju o reklamaciji, te shodno Vašem opisu reklamacije, informirat ćemo vas o tome:

  • - Da li se proizvod može zamijeniti za novi,
  • - Da li se može izvršiti povrat novca,
  • - Ili se proizvod mora poslati u ovlašteni servis.

Dodatne informacije:

Da bi ste ostvarili pravo na reklamaciju, potrebno je da sačuvate originalnu ambalažu sa svom pratećom opremom i dokumentacijom, s kojom je proizvod bio originalno isporučen, te da obezbijedite račun i garanciju, koju vam naši uposlenici mogu tražiti prilikom reklamacijskog procesa. Uređaj mora biti bez fizičkih oštećenja te bez vidljivih tragova, korištenja i habanja.

U slučajevima kad se proizvod može zamijeniti za novi, i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu ćemo poslati dostavnu službu, koja će preuzeti reklamirani proizvod i vratiti na naše skladište. Kad proizvod stigne na skladište, informisati ćemo vas o povratu novaca/slanju zamijenskog proizvoda.

Ukoliko je potrebno, proizvod poslati u ovlašteni servis, obezbijedit ćemo vam sve podatke o ovlaštenom servisu ili za vas organizovati preuzimanje uređaja na Vašoj adresi. Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Nastojati ćemo da, na obostrano zadovoljstvo, riješimo Vašu reklamaciju.

Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 8:00 do 16:00h.

Vikendom i praznicima korisnička podrška nije dostupna.